Skip to main content
  • Cloud diensten voor het MKB

    Verschillende clouddiensten in Amsterdam

  • Originele ICT-oplossingen
  • Hulp op afstand
  • Veilig op het web

Tagnet biedt verschillende clouddiensten aan vanuit ons bedrijf in Amsterdam. De cloud is een belangrijke omgeving voor elk mkb in Amsterdam en daarbuiten. Daarom is het van belang dat deze goed geïnstalleerd wordt. De cloud is voor een mkb in Amsterdam enorm van belang, omdat via het internet de hardware- en de softwaresystemen met elkaar communiceren.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op!

Ons bedrijf biedt verschillende clouddiensten aan voor uw bedrijf in Amsterdam

Ons ICT-bedrijf helpt u met verschillende clouddiensten, waardoor de cloud voor de mkb in Amsterdam helemaal goed werkt. De cloud voor een mkb in Amsterdam werkt natuurlijk via het internet. Het is daarom dus eerst belangrijk dat u goede wifinetwerken heeft binnen het bedrijf. Ook hier zorgen wij graag voor. Door middel van netwerkbeheer wordt er gezorgd dat alle software- en hardwaresystemen goed met elkaar communiceren. Wilt u software, zoals Microsoft laten installeren? We installeren Microsoft Office op elke computer, zodat mede hierdoor de communicatie beter verloopt. Zo ziet u dat de cloud belangrijk is voor elk mkb in regio Amsterdam en ver daarbuiten. Laat deze door onze experts installeren en u heeft hier lang plezier van.

Kom meer te weten over ons bedrijf

Tagnet geeft u natuurlijk graag eerst goed advies; dat hoort bij onze service. Kom meer te weten over ons bedrijf en ontdek welke verschillende clouddiensten wij u allemaal te bieden hebben vanuit ons bedrijf in Amsterdam. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@tagnet.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 722 06 51. Bekijk nu ook wat onze klanten van ons werk vinden.

Microsoft 365 in de Public Cloud