Skip to main content
  • Webhosting

    Webhosting.

    Webhosting voor het MKB.

Onderscheidend in tooling en beveiliging.

De websites van onze klanten zijn integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van de onderneming. De website is een online visitekaartje van het bedrijf, bevat belangrijke informatie over de diensten en producten van de onderneming of, in het geval van een webshop, is de webshop een vitaal onderdeel voor de verkoop van een dienst of product.

Webhosting is hierdoor een belangrijk onderdeel voor onze klanten en Tagweb levert betrouwbare, snelle en veilige webhosting. Beveiliging staat hoog in het vaandel bij Tagweb, zowel op webserver niveau. als op software niveau. Wij monitoren bijvoorbeeld pro-actief op malware, houden de updates in de gaten die nodig zijn voor jouw WordPress website en zorgen voor regelmatige updates op onze webservers.

Wij maken ook onderscheid in het type website dat wij hosten voor onze klanten. Zo hebben wij aparte webservers voor reguliere (WordPress) websites en webshops (WordPress met WooCommerce of Magento). Daarnaast hanteren wij een strenge eis voor het maximaal aantal websites dat wij hosten per webserver, zodat wij de snelheid en prestaties kunnen blijven garanderen voor onze hostingklanten.

Webhosting.

  • 99,9% uptime
  • Pro-actieve monitoring
  • Geoptimaliseerd voor jouw CMS
  • Flexibele opties
  • Beheer volledig uit handen

Wordpress, Magento en hosting op maat

WordPress, Magento en hosting op maat.

Het maakt ons niet uit welk CMS (Content Management Systeem) of software jij gebruikt voor jouw website, wij zorgen ervoor dat deze optimaal draait. Veelal kunnen wij vanuit onze standaard configuraties doen, maar mocht het noodzakelijk zijn, passen wij de configuraties aan op de behoeftes van jouw website of webshop. Dit betekent dat jij altijd optimale performance en betrouwbaarheid krijgt van ons.


Jouw eigen VPS

Jouw eigen VPS.

In sommige gevallen is het de beste oplossing dat jij een eigen VPS (Virtual Private Server) krijgt, zodat je de capaciteit van de webserver volledig voor jezelf hebt. Hierdoor kan je de meest veeleisende applicaties draaien en gegarandeerd zijn van performance en beveiliging. Onze VPS servers beschikken over krachtige AMD Epyc processores, nVME opslag en uitstekende uptime garanties.


Wil je meer informatie over Webhosting?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Webhosting
Richard Fruitman

Vul jouw gegevens in en Richard neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.