Skip to main content
  • Firewall-Beheer

    Firewall-Beheer.

    De poort naar jouw netwerk veilig in beheer.

De deur tot jouw bedrijfsdata gaat open voor de juiste personen.

Een moderne onderneming beschikt vaak over een uitgebreid en/of complex netwerk waarbij het noodzakelijk is om de toegang te beheren. Jouw werknemers moet ten aller tijden toegang krijgen tot bepaalde data, terwijl malafide gebruikers geweerd moeten worden. Een hardware firewall is de eerste blokkade, maar meteen ook de belangrijkste om toegang tot jouw netwerk te ontzeggen wanneer dit noodzakelijk is.

Tagnet beheert en monitored jouw firewall(s), zodat je zonder zorgen jouw bedrijfsprocessen kan uitvoeren. Zowel voor werknemers die op kantoor zitten, of collega’s die vanuit huis of onderweg werken, zorgt ons firewall-beheer voor uitstekende beveiliging van jouw netwerkomgeving.

Wij werken met Fortinet en Ubiquiti UniFi apparatuur, marktleiders in netwerkbeveiliging, zodat wij altijd de juiste oplossing kunnen bieden. Deze oplossing is natuurlijk volledig afgestemd op jouw situatie, wensen en eisen.

Firewall-Beheer.

  • Fully managed
  • Flexibele oplossingen
  • Bescherm jouw data
  • Beveiliging tegen indringers
  • Veilig werken op afstand

Wil je meer informatie over Firewall-Beheer?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Firewall-Beheer
Jeroen van der Aar

Vul jouw gegevens in en Jeroen neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.