Skip to main content
  • Anti-Virus

    Anti-Virus.

    Zorgeloos werken voor jou en jouw werknemers.

Beveiliging van jouw bedrijfsdata staat voorop.

Jouw onderneming is goud waard, zeker voor jou als ondernemer. De data die jouw bedrijf heeft, is hierdoor van onschatbare waarde en dat weten malafide partijen ook. Het is daarom van essentieel belang dat jouw data beschermt wordt tegen bedreigingen van buitenaf.
Als één van de eerste maatregelen die jij kan treffen, staat Anti-virus software voorop. Deze software zorgt ervoor dat bestanden die binnenkomen via mail, USB-sticks of andere datadragers gescanned worden op potentieel gevaarlijke software, zoals malware en ransomware. Hierdoor vormt de Anti-virus software een eerste horde op een werkstation tegen dreigingen van buitenaf.

Tagnet biedt op basis van de wensen van jouw onderneming de beste oplossing voor jouw Anti-virus behoeftes. Hierbij staat beheer voorop en zorgen wij ervoor dat jij en jouw werknemers elke (werk)dag weer zorgeloos aan het werk kunnen zijn. Met ESET en Microsoft Defender voor Endpoint heb jij krachtige tools in handen!

Anti-Virus.

  • Pro-actieve monitoring
  • Veilig en betrouwbaar
  • Schaalbaar
  • Fully managed
  • Kosteneffectief

Anti-virus voor elke type organisatie

Anti-virus voor elke type organisatie.

Ben jij een ZZP-er of heb jij 50 man in dienst? Afhankelijk van jouw situatie zorgen wij voor de beste Anti-virus oplossing voor jouw onderneming. Met ESET Antivirus software heb jij als ZZP-er of MKB-er een veelzijdige, kosten-effectieve en betrouwbare oplossing in handen en in het geval jij een fully-managed en geïntegreerde oplossing wil hebben voor jouw onderneming, levert Tagnet Microsoft Defender for Endpoint binnen de Microsoft Azure omgeving van jouw organisatie.


ESET Endpoint Security

ESET Endpoint Security.

ESET beveiligingssoftware is een toonaangevende oplossing met een pro-actieve kijk op hoe beveiliging voor kleine, middelgrote en groot-zakelijke klanten zich moet ontwikkelen. Met een breed aanbod van producten kan de software zich volledig afstemmen op de behoefte van jouw onderneming. Met de mogelijkheden om de software volledig in beheer van Tagnet te laten nemen, ontzorgt dit jouw IT infrastructuur enorm.


Microsoft Defender for Endpoint

Microsoft Defender for Endpoint.

Microsoft Defender ken je waarschijnlijk wel als standaard oplossing van systemen waarop Windows 10 of 11 geïnstalleerd is. Maar wist je ook dat de zakelijke Anti-virus oplossing Defender for Endpoint een vele malen krachtiger oplossing is, die volledig geïntegreerd is met jouw Azure AD, zodat beheer van deze oplossing naadloos en efficiënt gedaan kan worden? Microsoft Defender for Endpoint adivseren wij wanneer jouw organisatie haar IT infrastructuur volledig uit handen wilt geven en de uitrol van nieuwe systemen en servers snel gerealiseerd dient te worden.


Wil je meer informatie over Anti-Virus?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Anti-Virus
Jeroen van der Aar

Vul jouw gegevens in en Jeroen neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.