Skip to main content
  • WiFi-Beheer

    WiFi-Beheer.

    Veilige en betrouwbare draadloze toegang.

Flexibele en gebruiksvriendelijke WiFi-oplossingen voor het MKB.

Wanneer jouw kantoor beschikt over draadloze verbindingen voor de werkstations of laptops en eventuele mobiele apparaten, is het belangrijk dat er altijd bereik is. Daarnaast moeten de gebruikers van jouw WiFi-netwerk de juiste autorisaties hebben, zodat ze alleen toegang krijgen wanneer jij dit wilt. Aanvullend is het ook praktisch dat klanten toegang tot internet krijgen door middel van een gasten WiFi-netwerk, zodat de bezoekers van jouw onderneming stabiel en snel internet hebben.

Tagnet beheert jouw WiFi-omgeving volledig en zorgt voor kritische updates van software en hardware. Door onze pro-actieve monitoring kunnen wij ook eventuele problemen verhelpen, voordat dit ook daadwerkelijk problemen worden.

WiFi-Beheer.

  • Schaalbaar
  • Veilig en betrouwbaar
  • Fully managed
  • Uitstekende beveiliging
  • Zorgeloos werken

Ubiquiti UniFi apparatuur

Ubiquiti UniFi apparatuur.

Zoals met al onze producten en diensten staan wij pal achter de apparatuur die wij leveren. UniFi WiFi apparatuur is daar geen uitzondering op. De hoge kwaliteit van de WiFi punten, het bereik en gebruiksvriendelijkheid zijn belangrijke eigenschappen, maar de esthetiek van de apparaten zorgt ervoor dat jouw WiFi omgeving er ook puntgaaf uitziet.

Ubiquiti levert ook beveiligingscamera’s en access management hardware, waardoor er een veelzijdige en schaalbare oplossing voorhanden is voor alle eisen die jij hebt. Alle UniFi apparatuur kan vanuit onze omgeving beheert worden en beschikt over uitstekende monitoring opties voor jouw WiFi netwerk.


Wil je meer informatie over WiFi-Beheer?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

WiFi-Beheer
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.