Skip to main content
  • Zakelijk Internet

    Zakelijk Internet.

    Snel internet op kantoor.

De internetverbinding goed geregeld.

De internet verbinding op jouw kantoor moet betrouwbaar en stabiel zijn. Vaak maakt jouw onderneming gebruik van cloud applicaties of SaaS-diensten, waardoor de werkzaamheden van jou en je collega’s afhankelijk zijn van de internetverbinding.
Tagnet levert zakelijke internetdiensten met toonaangevende partners en kunnen glasvezel, ADSL, SDSL en 4G/5G mobiele internetverbindingen leveren. Gezien de kritische toepassing van internet voor jouw onderneming zijn er duidelijke afspraken te maken over de beschikbaarheid van de internetdiensten, zodat je jezelf kan verzekeren van continuïteit en betrouwbaarheid.

Naast de oplevering van de internetverbindingen regelt Tagnet ook alle benodigde hardware, zodat je je hierover niet druk hoeft te maken.

Zakelijk Internet.

  • Glasvezel, ADSL en SDSL
  • Snel en betrouwbaar
  • Support Desk
  • Veilig
  • SLA mogelijk

Glasvezel internet zonder compromis

Glasvezel internet zonder compromis.

Met de huidige eisen van cloud applicaties en werken vanuit huis is het noodzakelijk dat de internetverbinding van en naar jouw kantoor snel, betrouwbaar en met grote capaciteit beschikbaar is. Glasvezel is hierbij een uitstekende oplossing met snelheden tot 10Gbit per seconde.


Wil je meer informatie over Zakelijk Internet?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Zakelijk Internet
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.