Skip to main content
  • Email Marketing

    Email Marketing.

    Jouw onderneming promoten met efficiënte tools.

E-mail marketing boost jouw onderneming.

Welke methodes gebruik jij om jouw onderneming te promoten? Naast SEO en SEA is E-mail marketing een ideale manier om in contact te blijven met jouw klanten. Of het nu gaat om het promoten van diensten en producten of nieuws over jouw onderneming naar buiten te brengen, een krachtige en flexibele email marketing tool is hierbij een belangrijke factor.

Tagweb levert veelzijdige marketing opties om jouw onderneming onder de aandacht te brengen bij jouw klanten en website bezoekers. Met de vele automatiseringsopties heb je minimaal onderhoud aan jouw E-mail campagnes en kan je door uitgebreide rapportages zien hoe effectief jouw marketing campagnes zijn.

Email Marketing.

  • Effectief
  • Groot bereik
  • Schaalbaar
  • Volledige integratie met website
  • Efficiënt

ActiveCampaign

ActiveCampaign.

Tagweb is officieel partner van ActiveCampaign en wij zorgen ervoor dat jouw E-mail campagnes doeltreffend en efficiënt zijn. Er zijn verschillende opties mogelijk, waarbij jij volledige controle hebt over jouw campagnes of jij laat ons al het werk doen. Welke methode er ook bij jou past, wij zorgen ervoor dat jij effectieve marketing campagnes kan starten met de krachtige software van ActiveCampaign.


Wil je meer informatie over Email Marketing?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Email Marketing
Richard Fruitman

Vul jouw gegevens in en Richard neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.