Skip to main content
  • Backup

    Backup.

    Kritische bedrijfsdata veiligstellen met Backups.

De backup van jouw bedrijfsdata goed geregeld.

Jij als ondernemer begrijpt dat jouw bedrijfsdata van essentieel belang is voor jouw onderneming. Het is daarom belangrijk dat deze data ook goed beschermd is door middel van backup en recovery mogelijkheden. Backups kunnen op veel verschillende manieren ingeregeld worden en deze zijn geheel afhankelijk van de toepassing, locatie en omvang van de data.

Op basis van de behoefte van jouw onderneming zorgt Tagnet voor de juiste backups van alle data die jij hebt, of het nu gaat om cloud-toepassingen, lokale data of E-mail backups. De retentieperiode van de backup wordt geheel op jouw wens afgestemd, waardoor er backups tot 2 jaar terug mogelijk zijn. Hierdoor ben je voorbereid op vele situaties, zoals ransomware, malware en andere malafide praktijken.

Naast de backup van jouw data is de recovery natuurlijk ook goed geregeld. De data die je nodig hebt wordt teruggezet wanneer jij wilt, dus hier hoef je je ook geen zorgen over te maken!

Backup.

  • Dataopslag in Nederland
  • Hoge betrouwbaarheid
  • Retentie tot 2 jaar
  • Mail- en databackup
  • Zowel cloud als local backup

Synology backup apparatuur

Synology backup apparatuur.

Synology levert best-in-class NAS (Network Attached Storage) apparatuur, waardoor jij belangrijke data lokaal kan opslaan, maar waarop je ook backups kunt zetten. Afhankelijk van jouw onderneming heeft Synology altijd een passende backup-oplossing voor jouw situatie. Naast de veelzijdigheid van de Synology NAS systemen, is de beveiliging en betrouwbaarheid uitermate goed.


Hornet Security voor Microsoft 365

Hornet Security voor Microsoft 365.

Veel ondernemingen zorgen voor een goede backup van lokale data, maar wist je dat jouw Microsoft 365 omgeving standaard geen backup heeft ingeregeld? Dit kan betekenen dat jouw OneDrive, Azure  of mail data risico lopen op gegevensverlies, omdat er geen restore point beschikbaar is.

Hornet Security levert naast de uitstekende anti-spam opties ook oplossingen voor Microsoft 365 backups, waardoor alles binnen jouw cloud-omgeving veilig bewaard kan worden, met hoge retentieperiodes als optie.


Wil je meer informatie over Backup?

Neem gerust contact met ons op en wij adviseren jou de beste oplossing op IT gebied. Vul het formulier in en wij nemen contact op met jou.

Natuurlijk mag je ons ook bellen op 020-7220651.

Backup
Alexander Versluis

Vul jouw gegevens in en Alexander neemt zo snel mogelijk contact op met jou.

Gerelateerde Producten.