Skip to main content
  • De partners van Tagnet Groep

    Hét IT-bedrijf in regio Amsterdam

  • Originele ICT-oplossingen
  • Hulp op afstand
  • Veilig op het web

Tagnet is hét IT-bedrijf van Amsterdam en omstreken. Ons bedrijf heeft ervaren professionals in huis die graag hun kennis en ervaring met u delen. Plan nu een afspraak met ons in en wij zorgen ervoor dat een van onze professionals bij u op locatie langskomt. Er wordt dan gekeken naar de systemen die u heeft en bepaald wat wij kunnen doen om u te helpen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons directofNeem contact op!

Wij zijn het beste IT-bedrijf van Amsterdam

Ons ICT-bedrijf zorgt ervoor dat de systemen binnen uw bedrijf goed werken. Onze experts komen bij u langs en bekijken uw systemen die u heeft. Het systeembeheer wordt onderzocht om te kijken of dit goed is aangesloten. Daarna wordt er gekeken naar het netwerkbeheer; dit gaat vooral om de software die in de cloud is opgeslagen. Als dit allemaal goed is, dan kunnen er automatiseringen worden geïnstalleerd tussen hardware en software. Dit zijn een aantal ICT-diensten die ons IT-bedrijf uit Amsterdam op zich neemt. Bekijk nu ook wat onze klanten van ons werk vinden.

Neem nu contact met ons op

Tagnet geeft u natuurlijk graag eerst goed advies; dat hoort bij onze service. Kom meer te weten over ons IT-bedrijf en ontdek welke verschillende clouddiensten wij u allemaal te bieden hebben vanuit ons bedrijf in Amsterdam. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur een e-mail naar info@tagnet.nl of neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)20 722 06 51.

Microsoft 365 in de Public Cloud