Skip to main content
  • Wat heeft Tagnet gedaan voor Amiisi?

    Tagnet Groep x Amiisi.

    Benieuwd wat wij voor Amiisi gedaan hebben? Graag vertellen je hier meer over.

Graag vertellen we je meer over Amiisi.

Amiisi is in eerste instantie een mode-ontwerpster die unieke en hoge kwaliteit kleding ontwerpt voor dames in alle leeftijdscategorieën. Het type kleding is uniek in die zin dat het om ‘Shirt Dresses’ gaat; het kan zowel los, als rok/jurk gedragen worden, of in combinatie met bijvoorbeeld jeans, waardoor de kleding als shirt fungeert.
Het bedrijf is internationaal georiënteerd met een afzetmarkt wereldwijd; er zijn distributielocaties in Amsterdam, Beirut en Dubai, waardoor de producten wereldwijd snel geleverd kunnen worden.

Tagnet

Wat heeft Tagnet gedaan voor Amiisi?

Voor Amiisi levert en beheert Tagnet de Microsoft 365 omgeving. Aangezien Amiisi meerdere locaties heeft, zorgt Tagnet ervoor dat de medewerkers in Amsterdam, Beirut en Dubai support krijgt op de Microsoft 365 producten.


Tagweb

Wat heeft Tagweb gedaan voor Amiisi?

Vanaf de start van de onderneming heeft Tagweb Amiisi geadviseerd over de stappen die genomen kunnen worden om het merk in de markt te zetten. De huisstijl/communicatiestijl van Amiisi is extern ontworpen en Tagweb heeft op basis van deze huisstijl de webshop ontworpen. Vanaf het begin van de webshop is deze uitgebreid met nieuwe functies en blijft dit zich ontwikkelen. Zo zijn er bijvoorbeeld automatiseringen gerealiseerd naar de diverse Social Media platformen en is een voorraadsysteem geïntegreerd waarbij elke distributielocatie apart gemanaged kan worden.

Naast de ontwikkeling van de webshop beheert en onderhoud Tagweb de webshop, waardoor Amiisi zich geen zorgen hoeft te maken over beheer en onderhoud van de webshop.Meer referenties van Tagnet Groep.