Aandacht Groep heeft een nieuwe website!


In december 2022 zijn wij begonnen met het bouwen van een nieuwe website voor de Aandacht Groep, inclusief het bouwen van modules gericht op de processen van de onderneming.

De voorgaande website van Aandacht Groep, verdeeld in aandachtarbo.nl en aandachtcoaching.nl was alweer een tijd oud en was lastig in onderhoud; doordat het twee aparte websites waren, moest er op twee plekken onderhoud gepleegd worden, maar ook nieuws en columns moesten dubbel toegevoegd worden.
Tagweb bouwde een multi-site structuur, waardoor er een single point of entry website (aandachtgroep.nl) is, die de data distribueert naar 3 andere websites. Er is dus eigenlijk een extra website bijgekomen, namelijk aandachthr.nl.

Naast het simplificeren van content distributie, zijn er ook modules gebouwd voor het vergemakkelijken van content creatie, zoals columns, dienstbeschrijvingen, personeels presentatie en vacatures.

De algemene stijl is extern ontwikkeld en verder uitgewerkt door onze grafisch ontwerpster Undine.

Al met al zijn wij trots op het opleveren van deze geweldige website(s)!

Tagnet Groep BV

Tagnet Groep is een ervaren IT dienstverlener met ruim 20 jaar ervaring in de omgeving van Amsterdam. Onze klanten zijn variërend van kleine tot (middel)grote ondernemingen, actief in diverse branches. Wij zijn sterk in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van IT omgevingen, zowel online in de cloud als on-premises.

Wij zijn trotse partners van

Heb je een vraag?