Skip to main content

Nieuwe website voor Dierenambulance Kennemerland!


Met trots kunnen wij de nieuwe website van Dierenambulance Kennemerland tonen, waarbij er vergeleken met de voorgaande website flink wat veranderingen doorgevoerd zijn. Zo is het sociale aspect voor vrijwilligers aangepakt en kunnen de vrijwilligers op hun eigen omgeving inloggen om verschillende belangrijke zaken te bekijken.

De website voor bezoekers

De bezoekers zullen direct zien dat de website flink onder handen is genomen. Naast het nieuwe ontwerp, is de navigatie flink verbeterd en kunnen bezoekers sneller vinden wat zij zoeken.
De vermiste en gevonden dieren zijn overzichtelijk en kunnen er per vermist of gevonden dier verschillende details vermeld worden. Ook is door middel van een overzichtskaart een handige manier van dieren vinden geïmplementeerd.

Op dit moment staat nog op de planning om de mogelijkheid om vermissingen te melden via de website te integreren, zodat de bezoeker op de website kan blijven.

De website voor vrijwilligers en personeel

Op de achtergrond zijn er vele mogelijkheden voor de werknemers van Dierenambulance Kennemerland, genaamd Mijn DAK, die we kort samenvatten:

  • Een eigen profiel voor vrijwilligers, inclusief foto’s, Social Media, contactinformatie
  • Interne communicatie
  • Nieuwtjes en verjaardagskalendar
  • Documentatie beheer
  • Interne informatie over de dieren
  • Mobiele webapplicatie voor Mijn DAK (handig voor vrijwilligers onderweg!)

We hopen dat Dierenambulance Kennemerland veel plezier heeft van de nieuwe website!

Bekijk de website: https://www.dierenambulancekennemerland.nl