Skip to main content
  • Wat heeft Tagnet gedaan voor Aandacht Groep?

    Tagnet Groep x Aandacht Groep.

    Benieuwd wat wij voor Aandacht Groep gedaan hebben? Graag vertellen je hier meer over.

Graag vertellen we je meer over Aandacht Groep.

Aandacht werkt. En daarom is de Aandacht Groep ontstaan. Vanuit passie en nieuwsgierigheid voor de mens en wat hem/haar beweegt of in beweging zet. In jou, maar ook in jouw organisatie zit zoveel potentieel en talent verborgen. En dat is wat Aandacht Groep drijft. Zij geloven dat dit start met het weten wie je bent, waar je voor staat en wat de missie van jouw organisatie is. Aandacht Groep is nieuwsgierig naar dat verbogen potentieel en talent. Want, wanneer je het potentieel en talent van jezelf en je organisatie volledig benut, is succes en plezier de output.

Aandacht Groep is benieuwd naar de kansen, naar dat wat er nog verborgen ligt. En dat doen zij met aandacht. Wanneer het leven je om de oren slaat en je ziek bent. Wanneer je even uit balans bent en het mentaal zwaar hebt. Of als je een sparringpartner nodig hebt of een adviseur voor jouw HR-beleid: Aandacht Groep werkt op maat en sluit aan bij jouw behoefte en de fase van jou en je organisatie.

Tagnet

Wat heeft Tagnet gedaan voor Aandacht Groep?

Voor de Aandacht Groep beheert Tagnet praktisch alle IT systemen, zoals laptops, communicatie-apparatuur en meer. Vanuit managed services houdt Tagnet in de gaten of alle systemen optimaal draaien en grijpt eventueel pro-actief in. Natuurlijk staat de supportdesk ook ter beschikking voor de Aandacht Groep, zodat er altijd hulp achter de hand is.

Aandacht Groep maakt ook gebruik van de Managed WiFi diensten en wordt de VoIP oplossing geleverd door Tagnet; X2Com zorgt voor een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing.


Tagweb

Wat heeft Tagweb gedaan voor Aandacht Groep?

Tagweb is eind 2022 begonnen met het volledig opnieuw opbouwen van de huidige website van Aandacht Groep, op basis van een volledig nieuwe (extern ontworpen) communicatiestijl. De bestaande content van de oude websites (aandachtarbo.nl en aandachtcoaching.nl) werd overgezet in een op-maat ontworpen beheersysteem, zodat Aandacht Groep gemakkelijk en snel de content kan distribueren op 4 websites.

De oude websites bestonden uit 2 afzonderlijke installaties die ieder apart beheerd moesten worden; content als nieuws, vacatures, dienstbeschrijvingen, etc. kostte dubbel werk. Vanuit dat oogpunt is er één hoofdwebsite ontworpen en ontwikkeld en van daaruit kan dynamische content met een druk op de knop op meerdere websites geplaatst worden. Dit scheelt aanzienlijk in tijd en beheer.

Natuurlijk heeft Tagweb ook meegedacht over het verbeteren van functionaliteiten, waardoor de Call-to-Actions (CTA’s) en contactmomenten op de website duidelijker en overzichtelijker zijn. Op grafisch vlak is er meegedacht over de standardisatie van grafische elementen en zijn er diverse foto’s en video’s bewerkt, zodat ze in overeenstemming zijn met de nieuwe communicatiestijl.

Natuurlijk heeft Tagweb de website ook voorzien van de standaard modules, zoals een Cookie disclaimer, Google Analytics integratie en meer.

De websites van Aandacht Groep worden beheerd en gehost door Tagweb.Meer referenties van Tagnet Groep.