Skip to main content

Graag stellen wij je voor …

aan onze vernieuwde websites


Tagnet Groep heeft zich de afgelopen jaren flink ontwikkelt en het dienstenaanbod is verbeterd en uitgebreid. Daarbij konden onze websites niet achterblijven.
Net voor het nieuwe jaar hebben wij het genoegen om jullie deze primeur te geven!

Het voelt een beetje als een mijlpaal, maar onze eigen websites waren altijd een ondergeschoven kindje. De prioriteit van Tagnet Groep ligt altijd bij onze klanten en daardoor hebben wij onze tijd kunnen nemen met de ontwikkeling van onze vernieuwde websites.

Op het gebied van informatievoorziening is onze website eenvoudiger en overzichtelijker geworden. Daarbij wilden wij niet dat er ellenlange teksten op onze diensten-pagina’s te zien waren, dus dat was een flinke uitdaging. Dankzij Tagweb is er een functionele en overzichtelijke website in de lucht gekomen, die volledig geïntegreerd is in alle websites. Kort gezegd, elke website van ons is een portaal naar de andere websites.

Een wens van ons was om zo goed mogelijk relevante informatie weer te geven, of het nu gaat om onze diensten, producten of klanten. De relaties tussen deze onderdelen is volledig geautomatiseerd, zodat we zo min mogelijk onderhoud hebben aan onze websites.

Natuurlijk zijn wij benieuwd wat jij van onze website vindt!